Schokkende einde kannibalenfilm 'Bones and All' is heel diepgaand

Taylor Russell en Timothée Chalamet willen mensen opeten.

Bram de Groot 24 november 2022 10:38 in Algemeen
Binnenkort gaat de film Bones and All in premiere in de Nederlandse bioscopen. De film over kannibalisme zal schokkend zijn, maar ook behoorlijk romantisch voor de hoofdpersonages, waarvan er een wordt gespeeld door Taylor Russell.

"Het einde is voor mij ongelooflijk romantisch omdat het een geschenk aan haar geeft, wetende wat de situatie is en de aandoening die ze hebben," zegt Russell (Waves) tegenover Screen Rant over het einde van de film.

"Het is in zekere zin de meest liefdevolle daad. En zo voelde het altijd als we erover spraken, dus ik vind het heel mooi. Heel oprecht. In hun wereld is het de meest romantische versie."

Bones and All, ook met Timothée Chalamet
De film, omschreven als een romantisch horrordrama, komt van regisseur Luca Guadagnino (Call Me by Your Name) en er is ook een belangrijke rol voor Timothée Chalamet die je mogelijk kent uit Dune.

De synopsis van Bones and All: Het meisje Maren reist het land door op zoek naar haar vader. Ze wil hem graag vinden omdat ze wil begrijpen waarom ze worstelt met haar eigenaardige gevoelens. Ze heeft namelijk de onweerstaanbare drang om de mensen die ze liefheeft te vermoorden en op te eten.


De film debuteerde in september al op het filmfestival van Venetië. Bones & All is te zien vanaf 1 december in de Nederlandse bioscopen.NieuwsFilm