Zendaya ziet er behoorlijk sensueel uit in de woestijn

De geliefde actrice is wederom beeldschoon.

FilmTotaal 24 november 2022 10:32 in Celebrity
Zendaya mag dan pas wel 26 jaar oud zijn, de actrice is nu al een van de grootste namen in Hollywood. Zo bemachtigt ze de ene na de andere grote filmrol, maar ook is ze een zeer geliefd model. Menig topmerk wil met haar samenwerken. Als je kijkt naar de onderstaande foto, begrijp je ook wel waarom.

Zendaya speelde jarenlang een belangrijke rol in het MCU, namelijk MJ, de vriendin van Tom Hollands Peter Parker (grappig weetje, in het echte leven vormen de twee sterren ook een stelletje). Of ze terugkeert is nog onduidelijk, maar recentelijk kregen we nog te horen dat Holland een megacontract kreeg aangeboden van Marvel. Mocht hij weer te zien zijn, dan is de kans groot dat ook Zendaya weer van de partij zal zijn.

Genoeg werk
Echt zorgen hoeft de actrice zich niet echt te maken. Buiten Marvel zit ze namelijk niet stil. Zo is ze de hoofdrolspeelster van de populaire serie Euphoria en speelt ze ook een belangrijke rol in de Dune-films van Denis Villeneuve.

Zoals eerder gezegd, doet de actrice ook behoorlijk veel aan modellenwerk. Op haar Instagram, waar ze maar liefst 158 miljoen volgers heeft, post ze dan ook vaak de nodige foto's, die binnen de korstte keren miljoenen keren 'geliket' worden. Nu is het weer raak.

Woestijn
Zendaya postte zo'n 15 uur geleden het onderstaande kiekje, dat nu al meer dan 10 miljoen likes heeft. De foto is waarschijnlijk genomen tijdens de opnames van het Dune-vervolg, aangezien het grootste deel van de film natuurlijk weer in de woestijn wordt opgenomen.

Kiekjes zoals deze mag de actrice wel blijven plaatsen want eerlijk is eerlijk, ze ziet er weer fantastisch uit!NieuwsFilm