Hoe snel kunnen we 'Knives Out 3' op Netflix verwachten?

Knives Out 3 verschijnt in 2024.

Lajea van der Willik 25 november 2022 06:00 in Algemeen
Knives Out is een film die aardig lijkt op het bordspel Cluedo. Daniel Craig (James Bond) speelt in de film de hoofdrol en na het aankondigen van de verschijningsdatum van Knives Out 2, wordt er al gesproken over een Knives Out 3.

Deel één gaat over een moord die gepleegd is in een landhuis en Craig moet uitvogelen wie de moordenaar is. In deze film speelt hij, in plaats van een agent van de geheime dienst, een slimme detective.

Enthousiaste regisseur denkt na over Knives Out 3
Hoewel deel twee, Glass Onion: A Knives Out Mystery, nog maar net verschenen is in de bioscoop (in Amerika), is de schrijver en regisseur Ryan Johnson erg enthousiast over de filmreeks. Hij zou als regisseur bij Netflix meerdere projecten mogen maken, maar bovenaan op zijn wachtlijst staat Knives Out 3.

Tijdens een interview gaf Johnson aan dat hij voor Knives Out 3 al ideeën heeft. Hij is al bezig met notities te maken en de structuur voor het vervolg in elkaar te zetten.

Wanneer komt Knives Out 3?
Deel twee van Knives Out wordt gemaakt voor Netflix, maar is toch te zien in de bioscoop. Dit komt omdat ze hem willen laten nomineren voor een Oscar.

Knives out 3 verschijnt waarschijnlijk pas in 2024 en Glass Onion: A Knives Out Mystery verschijnt op 23 december in 2022 op Netflix.
 

NieuwsFilm