Michael Fassbender is onherkenbaar op eerste foto 'Next Goal Wins' van Taika Waititi

Een film die op dit moment prima promootbaar is.

Bram de Groot 25 november 2022 20:30 in Algemeen
Het is alweer een tijdje stil rond acteur Michael Fassbender (X-Men: Dark Phoenix, Alien: Covenant), maar daar komt nu verandering in. De Duits/Ierse acteur speelt namelijk de hoofdrol in de nieuwe film van Taika Waititi (Thor: Love and Thunder).

Via Empire krijgen we nu een nieuwe blik op de film Next Goal Wins. De film is gebaseerd op de gelijknamige documentaire en gaat uiteraard over de bijzonder actuele sport voetbal.

Nieuwe foto Next Goal Wins
Op de foto uit Next Goal Wins zien we Fassbender als Thomas Rongen, een Nederlands/Amerikaanse trainer. Hij staat voor de uitdaging om het nationale team van Amerikaans-Samoa, dat wordt beschouwd als een van de zwakste voetbalteams ter wereld, om te vormen tot een topelftal.

Andere rollen in de film van voor Fox Searchlight Pictures komen van Oscar Kightley, David Fane, Beulah Koale, Lehi Falepapalangi, Semu Filipo, Uli Latukefu, Rachel House, Kaimana, Will Arnett en Elisabeth Moss.

Op dit moment staat de film, grotendeels al eind 2019 opgenomen, gepland voor april 2023. Een trailer is er helaas nog niet.NieuwsFilm