Prime Video voegde deze films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod.

Elke zondag kijken we wat Prime Video nieuw heeft toegevoegd. Veel is het niet deze week, maar het is wel leuk!

Crimes of the Future (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Cronenberg | Cast: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart, Don McKellar
In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam die hij samen met zijn partner Caprice operatief verwijdert in hun provocatieve performances.

Good Night Oppy (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan White | Cast: Angela Bassett
Good Night Oppy vertelt het waargebeurde inspirerende verhaal van Opportunity, een rover die naar Mars werd gestuurd voor een missie van 90 dagen, maar uiteindelijk 15 jaar zou overleven. De film volgt de baanbrekende reis van Opportunity op Mars en de opmerkelijke band tussen een robot en de mens op miljoenen kilometers afstand.

Beyond the Edge (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Aleksandr Boguslavskiy, Francesco Cinquemani | Cast: Milos Bikovic, Antonio Banderas, Lyubov Aksyonova, Yuriy Chursin
Michael is een getalenteerde gokker die denkt dat hij alles voor elkaar heeft en alleen op zichzelf rekent. Hij haalt een gedurfd, slim plan tevoorschijn in een luxe Europees casino. Het kostte hem verschillende maanden om alles te plannen, elk detail was doordacht.

ANDERE FILMS
All About Sex (2020)
Angie: Lost Girls (2020)
The Big Steppers Tour: Live from Paris (2022)
Meet Cute (2022)
Hunter's Moon (2020)
Crimson Point (2022)
Black Water: Abyss (2020)
Badland (2019)

NieuwsFilm

meest populair