Na 'Winnie the Pooh' wordt ook 'Bambi' een horrorfilm

Horror-fans kunnen 'uitkijken' naar Bambi: The Reckoning

Zilko Tarici 26 november 2022 22:30 in Algemeen
2022 is het jaar dat onze jeugd om zeep werd geholpen. En dan bedoelen we niet door het klimaat, maar iets veel ergers: horrorversies van schattige Disney-films. We weten al dat we binnenkort geterroriseerd zullen worden door Winnie the Pooh: Blood and Honey, maar binnenkort komen er meer terror-versies van geliefde kinderfilms bij.

Ditmaal gaat het om Bambi, het lieve hertje met een traumatisch verleden en een bos vol fluffy vriendjes. De titel? Bambi: The Reckoning.

[b]Killer Bambi[/i]
De opnames van de film moeten beginnen in januari 2023. Over plotdetails wordt nog niks onthuld, maar je kunt erop rekenen dat Bambi uit is op wraak na de tragische dood van zijn moeder.

Scott Jeffrey regisseert de film en werkt samen met producent Rhys Frake-Waterfield, die het nu al beruchte Winnie the Pooh: Blood and Honey regisseerde.

Jeffrey liet het volgende kwijt over Bambi: The Reckoning":

Dit wordt een ontzettend duistere nieuwe versie van het geliefde verhaal uit 1928. We halen inspiratie uit Netflix-film The Ritual. Bambi wordt ditmaal een moordmachine die toeslaat in de wildernis. Een hondsdolle Bambi!"[/i]

NieuwsFilm