Abbey Hoes toont haar blonde haren in zomers outfitje

Abbey Hoes toont haar blonde haren in zomers outfitje

Ben jij een fan van haar nieuwe look?

Abbey Hoes mag zich zeker een BN'er noemen. In 2014 won ze op 20-jarige leeftijd het Gouden Kalf voor haar rol in Nena. Sindsdien weet de nodige rollen te bemachtigen, maar wanneer ze niet acteert zien we haar nog wel op sociale media.

Vorig jaar was Hoes te zien in de Nederlandse films Zwaar Verliefd 2 en Liefde Zonder Grenzen. Dit jaar dook ze juist weer op in verschillende series. De 28-jarige Hoes heeft dus een drukke agenda, maar ze maakt nog wel genoeg tijd vrij voor haar fans.

Kiekje
Hoes heeft op Instagram bijna 200.000 volgers, dus het is niet zo gek dat de actrice vaker filmpjes en foto's deelt met haar fans. Nu was het weer raak. Ze deelde namelijk het onderstaande kiekje om haar nieuwe kapsel even goed 'in de spotlights' te zetten. Hoes is namelijk weer eens voor blonde lokken gegaan en eerlijk is eerlijk, ze staat er ook stralend op.



Als je een fan van Hoes bent is er weer goed nieuws. De actrice werkt momenteel namelijk weer aan een andere film, genaamd Nomad van Taron Lexton. Bekijk de teaser hieronder.



NieuwsFilm

meest populair