Paris Hilton deelt opvallende vakantiefoto's aan strand op Insta

Ze heeft duidelijk genoten van haar vakantie

FilmTotaal 27 november 2022 11:51 in Celebrity
Paris Hilton brak al op jonge leeftijd door en was een van de allereerste echte grote societysterren. Ondanks het feit dat we nu wat minder horen van de 41-jarige Amerikaanse, zit ze niet stil, al helemaal niet op sociale media.

Op Instagram heeft Hilton maar liefst 21 miljoen volgers, dus het is niet zo heel gek dat ze wel vaker kiekjes en filmpjes online zet. Nu is het weer raak. Het model, eveneens actrice (o.a. bekend van House of Wax), reist steevast in stijl. Dat was nu weer het geval. De blondine huurde een privé-eiland en deelde enkele foto's, die hieronder te zien zijn.

Vakantie
Het is duidelijk te merken dat Hilton van haar vakantie genoten heeft. Zo schrijft ze: "Ik ben overal op de wereld geweest en heb veel fantastische plekken gezien, maar nog nooit zoiets als hier. Dit privé eiland is echt het paradijs op aarde! Het is prachtig, romantisch en relaxing hier. Het was echt een droom".

"Ik prijs mezelf gelukkig dat ik hier met mijn grote liefde onze huwelijksverjaardag hebben kunnen vieren" Haar man, de Amerikaanse ondernemer Carter Milliken Carter, is ook te zien. De twee trouwden vorig jaar. Bekijk de kiekjes van een stralende Paris hieronder.NieuwsFilm