Voor deze wereldwijd bekende reeks is Tom Holland afgewezen

Niet iedereen is onder indruk van de jonge acteur

Boaz Vermeulen 27 november 2022 20:30 in Algemeen
Tom Holland is inmiddels wereldwijd bekend. Met films als Uncharted en The Lost City of Z heeft Holland al wat mooie titels op zijn naam staan. Toch zullen veel mensen hem kennen van zijn rol als Spiderman. Waar hij in deze films indruk maakt, was niet iedereen gecharmeerd van zijn acteerwerk.

Holland is uiteraard bekend van zijn rol als Spiderman. De acteur vertelt over hoe de audities voor deze rol gingen:"In totaal duurde het 5 maanden. Ik heb 8 audities gedaan en 5 filmpjes gemaakt. Ik heb zelfs een screentest gedaan met Robert Downey Jr. en Chris Evans."

"Ik was bij iedere auditie zo zenuwachtig. Wat het nog erger maakte, was dat ik zo lang moest wachten op een telefoontje. Toen ik terug was in London gingen er nog 5 weken voorbij zonder belletje. Iedere 20 minuten keek ik op mijn telefoon of ik niet iets had gemist."

Tom Holland afgewezen voor film?
Toch is ook Holland afgewezen. Schijnbaar heeft de acteur ooit een auditie gedaan voor Star Wars. Hier waren ze niet onder de indruk van de jonge Brit. Over deze auditie heeft Holland ook nog wat te vertellen:

"Ik kan me het nog wel herinneren. Ik was al best ver en ik deed auditie voor John Boyega. Ik zat in een scene met een vrouw die een robot speelde. Ik riep dingen als 'snel, we moeten naar het schip', en tegelijkertijd zat zij dingen te doen als 'bliep, bloop bloop'. Ik kon mijn lach niet inhouden. Ik vond het wel zielig, want ze deed echt haar best."

Dit was natuurlijk niet zijn beste prestatie. Gelukkig zijn er nog genoeg films te zien waar Holland wel de rol kreeg.

NieuwsFilm