Zit 'Star Wars'-acteur Mark Hamill stiekem in het MCU?

Zit 'Star Wars'-acteur Mark Hamill stiekem in het MCU?

Sommige fans weten het zeker!

Heeft Mark Hamill stiekem een rol in het Marvel Cinematic Universe? Fans denken van wel na het zien van The Guardians of the Galaxy Holiday Special. Zij zijn ervan overtuigd de Star Wars-legende te hebben gespot.

Met de Holiday Special brengt regisseur James Gunn op een wonderlijke wijze de kerstsferen naar het superheldenuniversum.

In de kortfilm wordt aan het einde even een drinkende Ravager (een groep aliencriminelen) in beeld gebracht met een kerstmuts op. Veel Marvel-fans zijn ervan overtuigd dat dit niemand minder dan Mark Hamill is.

Wel of niet?
Het gerucht wordt weersproken door ene Cynn Smith op Twitter. Hij beweert als figurant te hebben meegewerkt aan de productie en zegt dat de desbetreffende man niet Hamill is, maar een bekende van hem genaamd Troy Beecham.



Een aantal kijkers laat zich daardoor echter niet overtuigen. En eerlijk: wij zijn ook niet helemaal zeker. Gunn en Hamill hebben in ieder geval nog niet gereageerd op de mogelijke ontdekking van fans. Hopelijk komen zij snel met het verlossende woord!

NieuwsFilm

meest populair