'James Bond'-actrice is blij dat ze nog leeft na uit de hand gelopen verkeersruzie

'James Bond'-actrice is blij dat ze nog leeft na uit de hand gelopen verkeersruzie

Denise Richards bedankt haar fans voor alle berichten die ze heeft gekregen.

Ongeveer 10 dagen geleden maakte actrice Denise Richards een wel heel eng moment mee. Ze was onderweg naar een filmset, toen een boze automobilist op haar auto begon te schieten. Gelukkig kwam ze met de schrik vrij. Nu laat ze zich weer uit over het levensgevaarlijke incident.

De actrice, o.a. bekend van Starship Troopers en van de James Bond-film The World is Not Enough, werd door haar man, Aaron Phypers, naar een filmset gebracht. Hij kreeg het op een gegeven moment aan de stok met een andere wegebruiker, die zo woedend werd dat op hun voortuig schoot.

Waarom?
Phypers kon de studio niet makkelijk vinden en zou daarom 'te langzaam' hebben gereden, iets wat de andere automobilist zwaar irriteerde. Hij begon vervelende dingen te roepen, waardoor Phypers en Richards besloten hem maar te laten inhalen.

Toen hij voorbij reed, opende hij het vuur. Gelukkig werd het koppel niet geraakt, al zitten er wel de nodige kogelgaten in het voertuig. Ondanks het feit dat een internettrol het jammer vond dat de actrice niet geraakt werd, iets wat Richards schandalig vond, zijn bijna alle andere berichten bedoelt om haar te ondersteunen. Dat stelt ze op prijs.

Reactie
Richards deelde het onderstaande bericht, om even alle fans en mensen te bedanken die leuke en lieve berichtjes hebben gestuurd.



De actrice schijnt elke dagen te hebben vrij genomen om bij te kunnen komen van de schrik, maar werkt nu alweer verder aan haar nieuwe project, genaamd Angels Fallen: Warriors of Peace.

NieuwsFilm

meest populair