Deze 'The Suicide Squad'-links zag je niet in de nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film op Disney

Deze 'The Suicide Squad'-links zag je niet in de nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film op Disney

James Gunn probeert Marvel en DC over te halen voor een cross-over.

Marvel en DC zijn beide twee grote publicaties van stripboeken die vervolgens verfilmd zijn in verschillende adaptaties. Fans zijn daarom erg geïnteresseerd in cross-overs van deze twee universums.

James Gunn was niet alleen de regisseur van Guardians of the Galaxy, maar ook van The Suicide Squad 2. Hierdoor heeft hij niet alleen voor Marvel, maar ook voor DC gewerkt.

Cross-over van The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy Holiday Special
Gunn heeft aan beide directeuren gevraagd voor een cross-over van The Suicide Squad en Guardians of the Galaxy Holiday Special. "Ik heb het er over gehad met Marvel en DC. Ik zou het in ieder geval geweldig vinden!"

Hoewel Gunn het geweldig vindt, is de film nog niet in de maak. Ook geeft Gunn aan dat het hoogstwaarschijnlijk niet door gaat, maar het is niet officieel uitgesloten.

Hints naar The Suicide Squad
In de nieuwe Guardians of the Galaxy zijn er wel een aantal 'toevallige' hints gegooid over The Suicide Squad in de film. Zo speelt de Suicide Squad acteur Flula Borg ook in Guardians of the Glaxy. Ook is Peacemaker naar Marvel Cinematic Universe gehaald.

Er is nog geen duidelijk of de films ooit samengesmolten gaan worden, maar de regisseur van beide films kijkt er naar uit.


 

NieuwsFilm

meest populair