Keiharde trailer voor de nieuwe Netflix-actiefilm 'The Big 4'

Van de regisseur van 'The Night Comes For Us'.

Wouter Drummen 29 november 2022 20:30 in Video
Netflix moet helaas af en toe series en films te verwijderen om plaats te maken voor nieuwe projecten (gisteren kwam er nog een lijst langs van projecten die nog maar enkele dagen op Netflix staan). Een van deze nieuwe films is The Big 4, waar nu de eerste trailer van verschenen is.

De beelden van deze film, die wordt bestempeld als een mix van actie en komedie, volgt een vrouwelijke detective, die erachter wil komen hoe haar vader is gestorven. Hiervoor reist ze naar een tropisch eiland, waar ze ontdekt dat haar vader de leider was van een groep assassins.

Problemen
Wat blijkt, haar vader had de nodige vijanden, die het nu op haar gemunt hebben. Ze heeft dan ook geen andere keuze om samen te werken met vier gepensioneerde huurmoordenaars, in de hoop te kunnen overleven. Zo te zien zit er meer dan genoeg actie in de film. Oordeel zelf maar met de onderstaande trailer.Het script werd geschreven door Johanna Wattimena. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Abimana Aryasatya, Putri Marino, Arie Kriting, Lutesha, Marthino Lio, Kristo Immanuel, Michelle Tahalea, Budi Ros en Donny Damara.

Lang hoeven we ook niet meer te wachten op de film van regisseur Timo Tjahjanto (o.a. bekend van The Night Comes For Us). De film zal vanaf volgende maand al op Netflix te zien zijn!

NieuwsFilm