'The Grinch' met Jim Carrey is na horrorfilm 'The Mean One' niet meer hetzelfde

The Mean One verschijnt op 15 december 2022.

Lajea van der Willik 29 november 2022 13:43 in Algemeen
Het groene monster dat kerstcadeaus steelt tijdens kerstmis kent iedereen wel. Hoewel hij in de film, gespeeld door Jim Carrey, niet heel angstig was, is hij in The Mean One niet zo lief meer.

Jim Carrey is een komedie-acteur en zijn rol als de Grinch in How the Grinch Stole Christmas is meer lachwekkend dan angstig. De film valt onder kinderfilms en won een Oscar. Het enige probleem in de film was dat de Grinch kerst haatte en kerstmis wou stelen van de familie Who en kleine Cindy probeerde vrienden te worden met de Grinch om kerst te redden. Dit is het tegenovergestelde van The Mean One.

Wie speelt The Mean One?
The Grinch wordt in de nieuwe horror adaptatie The Mean One genoemd en de rol wordt gespeeld door David Howard Thornton. Thornton is vooral bekend door zijn rollen als Art the Clown in Terffier en de Joker in de serie Nightwing: Escalation.

Waarom heet hij The Mean One?
The Mean One speelt zich af tijdens kerstmis en de hoofdrolspeler genaamd Cindy (Krystle Martin) verliest haar moeder. Het monster komt hun huis binnen toen Cindy nog maar een heel klein meisje was en vervolgens wordt haar moeder vermoordt.

Jaren later keren Cindy en haar vader terug naar het dorpje waar ze haar moeder is verloren en zo komt ze oog in oog te staan met The Mean One. Opnieuw slaat hij toe en vermoordt hij haar vader. Op dit moment is ze klaar met wegrennen en wil ze hem tegen houden, terwijl hij het dorpje probeert te terroriseren.NieuwsFilm