Hilariteit en chaos in nieuwe 'The Super Mario Bros. Movie'-trailer

Inclusief een eerste blik op Princess Peach en Luigi!

Matthijs Bouman 29 november 2022 23:15 in Algemeen
Vorige maand kregen we al een teaser te zien van de aankomende film The Super Mario Bros. Movie. De film is gebaseerd op de gelijknamige game van Nintendo en heeft grote namen weten te strikken om de stemmen van de geliefde personages in te spreken. Nu verschijnt er een tweede trailer.

Het is niet de eerste keer dat een videogame-personage zijn eigen film krijgt. In 2020 kwam de film Sonic the Hedgehog uit, gebaseerd op de populaire game van Nintendo-concurrent Sega.

Waar Sonic the Hedgehog een live-action film was met Jim Carrey als slechterik, is de nieuwe Super Mario Bros-film volledig geanimeerd.

Sterren Cast
De film, geregisseerd door Aaron Hervat en Michael Jelenic, heeft een indrukwekkende cast bij elkaar gekregen om de stemmen in te spreken.

Onder andere Chris Pratt (Mario), Anya Taylor Joy (Princess Peach) en Jack Black (Bowser) maken hun opwachting.

De nieuwe trailer oogt als een echte Mario Bros-game, aangezien we verschillende levels van de videogames te zien krijgen. Ook krijgen we een eerste blik op Princess Peach, Donkey Kong en Luigi.Kritiek
Na het verschijnen van de eerste teaser waren de reacties erg gemengd. Er was veel lof voor Jack Black, maar collega-acteur Chris Pratt kreeg de volle laag voor zijn interpretatie van de Italiaanse loodgieter.

De stem van het hoofdpersonage Mario komt namelijk totaal niet overeen met de originele stem uit de videogames.

Gelukkig kon Pratt wel op steun rekenen vanuit de andere castleden. Khary Payton, die de stem verzorgd van King Penguin, gaf aan de originele twist aan de welbekende stem juist tof te vinden en dat "het internet niet moet klagen".

The Super Mario Bros. Movie verschijnt 7 april 2023 in de bioscoop. Hieronder de eerste teaser:NieuwsFilm