Recordtrailer voor 'Avengers: Infinity War' is alweer 5 jaar oud

De trailer werd destijds heel veel bekeken.

Bram de Groot 30 november 2022 11:06 in Algemeen
In 2018 verscheen Avengers: Infinity War in de bioscopen en die film was de start van de afronding van wat we nu kennen als The Infinity Saga van het Marvel Cinematic Universe. De teaser trailer voor die film werd alweer 5 jaar geleden grijsgedraaid.

De trailer met de titel Marvel Studios' Avengers: Infinity War Official Trailer verscheen na lang wachten en veel geruchten op 29 november online op YouTube. Alleen al op het kanaal van Marvel is de trailer nu 257 miljoen keer bekeken.

5 jaar geleden
In de beelden kreeg we vooral een eerste indruk op Thanos van Josh Brolin en de enorme inzet van de film met de eerste team-up van de Avengers met de Guardians of the Galaxy.

De trailer werd in een "Snap" de best bekeken trailer van dat moment met 230 miljoen views in de eerste 24 uur, verspreid over verschillende video's en kanalen. Hieronder nogmaals die trailer! "There was an idea..."


De trailer zorgden ook voor heel wat Trailer Reaction-video's op YouTube en dat fenomeen is nog steeds veel bekeken. Alleen al naar onderstaande compilatie werd al 2,4 miljoen keer gekeken.NieuwsFilm