Jack Sparrow op verrassende manier terug in nieuwe Disney-film

Wel helaas geen Johnny Depp.

Wouter Drummen 30 november 2022 22:30 in Algemeen
Enkele maanden geleden won Johnny Depp de rechtszaak tegen zijn ex, Aquaman-actrice Amber Heard. Hierdoor hopen de nodige fans dat hij weer terugkeert als Jack Sparrow, zijn geliefde Pirates of the Caribbean-personage. De wereldberoemde piraat is echter al te zien in een nieuw project van Disney!

Op Disney+ is nu The Guardians of the Galaxy Holiday Special te zien, waarin Drax en Mantis op zoek gaan naar Kevin Bacon, om zo Peter Quill/Star-Lord voor zijn verjaardag te kunnen verassen. Ze reizen door Los Angeles, maar hier lopen ze niemand minder dan Captain Sparrow tegen het lijf.

Mocht je de trailer van de korte Guardians-film gemist hebben, bekijk deze dan hieronder.Wel iets anders
Het gaat hier echter niet om Depp, maar om een andere acteur die op the Hollywood Walk of Fame in een kostuum van de piraat rondloopt, terwijl fans en toeristen op hem af komen. Hoewel dit natuurlijk niet precies is waar de Pirates-fans op hopen, lijkt het wel een stap in de juiste richting. Of toch niet?

Doordat Disney dit laat zien, tonen ze wel aan dat ze hem nog niet zijn vergeten en dat het personage nog steeds erg geliefd blijft. Het is ook grappig dat ze 'hem' durven te laten zien, want ze weten natuurlijk dat er nu weer veel over gesproken gaat worden. Maar betekent dit dan ook dat Depp terug zal keren?

Afwachten
Nog niet zo heel erg lang geleden kregen we te horen dat de Pirates-film met Margot Robbie door Disney werd geannuleerd. Dit is tamelijk opvallend, voornamelijk vanwege het feit dat producent Jerry Bruckheimer liet weten dat 'het Huis van de Muis' werkte aan twee Pirates-projecten, eentje met een nieuwe verhaal en personages, en een andere met oude, bekende gezichten.

Nu het nieuwe project niet doorgaat, hopen behoorlijk veel fans dat Disney zich nu volledig zal concentreren op een nieuwe hoofdstuk met Depp als Sparrow. De vraag is echter of de acteur hier zelf zin in heeft. Tijdens zijn rechtszaak liet hij duidelijk weten dat Disney hem meteen liet vallen toen hij werd aangeklaagd. Depp zei vervolgens nooit meer met ze te willen samenwerken.

NieuwsFilm