Amazon wint biedingsoorlog voor thriller David Leitch (John Wick)

De regisseur heeft zijn hoofdrolspeler ook al gevonden.

Wouter Drummen 30 november 2022 15:43 in Algemeen
Regisseur David Leitch, o.a. bekend van John Wick, Deadpool 2 en de recente Bullet Train, heeft een nieuw project klaar liggen, genaamd Red Shirt. Talloze streamingdiensten zaten achter dit verhaal aan, maar na een heuse 'biedingsoorlog' is er toch maar één winnaar, en dat is Amazon.

Amazon was niet de enige geintresseerde streaminggigant. Ook Netflix, Paramount, Universal én Sony namen contact op met Leitch, maar laatstgenoemde koos toch voor Amazon, die waarschijnlijk dus een zeer lucratief contract hebben aangeboden. Leitch heeft zijn hoofdrolspeler ook al gevonden, namelijk Channing Tatum.

Comeback
Dit is goed nieuws voor Tatum en zijn fans. De acteur was in 2017 te zien in de blockbuster Kingsman: The Golden Circle, maar nam hierna een pauze van maar liefst 4 jaar. De acteur zei zelf uitgeput te zijn en tijd nodig te hebben om bij te kunnen komen.

Hij lijkt er nu weer helemaal klaar voor. Eerder dit jaar was hij te zien in Dog en The Lost City en binnenkort duikt hij weer op in Magic Mike's Last Dance. Ook heeft hij getekend voor de ruimtefilm Project Artemis, waar ook Scarlett Johansson in te zien zal zijn. Nu mogen we dus eveneens Red Shirt aan dit al indrukwekkende lijstje toevoegen

Wachten
Het duurt echter wel nog even voordat Red Shirt te zien zal zijn. Niet alleen heeft Tatum dus een drukke agenda, ook Leitch zit niet stil. De filmmaker gaat nu eerst aan de slag met een ander project, genaamd The Fall Guy, met o.a. Ryan Gosling en Emily Blunt. Ook hier zal genoeg actie in zitten. Dat blijkt ook wel uit het onderstaande bericht.Er is nog maar weinig bekend over Red Shirt, al zal het wederom een soort van spionage thriller met de nodige actie worden, iets wat inmiddels het kenmerk van Leitch is geworden. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm