'Spider-Man: No Way Home' veroorzaakt een groot probleem voor 'Venom 3'

Spider-Man vs Venom is nu haast onmogelijk.

Frank Vermeij 1 december 2022 13:30 in Featured
De grote confrontatie tussen Tom Hardy's Venom en Tom Holland's Spider-Man is iets waar fans nu al jaren op wachten, maar dankzij gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home gaat we het in ieder geval niet te zien krijgen in Venom 3.

Post-credits scènes
Toen Tom Hardy's Venom in de post-credits scène van Venom: Let There Be Carnage plotseling werd getransporteerd naar het MCU met Tom Holland, leek een confrontatie tussen de twee haast onvermijdelijk.

Men dacht vanzelfsprekend dat de personages elkaar zouden ontmoeten in Spider-Man: No Way Home. We wisten toen al de die film over het multiversum zou gaan en allerlei oude vijanden terug zou brengen.

Toen we uiteindelijk No Way Home zagen, bleek al snel dat we Hardy en Holland voorlopig niet samen in een film zouden zien. Hardy zat alleen in een post-credits scène van de film waarin hij probeert te begrijpen waarom hij in dit universum zit, alleen maar om gewoon weer terug te gaan naar zijn eigen wereld.

Symbiote
De grote cliffhanger van die scène was een achtergebleven stukje van de symbiote, het spul waar venom van is gemaakt, achterbleef in het MCU. Dit suggereert dat Tom Holland het wel ook gaat nemen tegen Venom, maar niet de versie van Tom Hardy.

Voor Venom 3 is het nu dus onmogelijk om Spider-Man in de film te doen, tenzij het een compleet nieuwe versie zou zijn. Het is enkel maar de vraag of mensen zitten te wachten op nog een nieuwe Spider-Man.NieuwsFilm