Na de befaamde klap durven Will Smith en zijn vrouw zich weer publiekelijk te laten zien

Na de befaamde klap durven Will Smith en zijn vrouw zich weer publiekelijk te laten zien

De twee verschenen met hun kinderen op de rode loper voor 'Emancipation'.

We hebben de laatste paar maanden iets minder van Will Smith vernomen. De acteur won eerder dit jaar een Oscar voor King Richard, maar eigenlijk is iedereen dat weer vergeten vanwege het feit dat hij komiek Chris Rock een klap verkocht toen laatstgenoemde een grapje maakte over het kale hoofd van Jada Pinkett Smith. Nu durven de Smiths zich toch weer te laten zien.

Ondanks het feit dat Smith zich de komende 10 jaar niet mag laten zien tijdens de Oscaruitreikingen, heeft hij toch nog genoeg te doen. Nu komt namelijk weer een van zijn nieuwe films uit, genaamd Emancipation voor Apple. Om het project te kunnen projecten, verscheen de hoofdrolspeler met zijn familie op de rode loper.

Bekijk de kiekjes hier. Ook liet Smith zich recentelijk eindelijk voor de eerste keer uit over de beruchte Oscar klap. Dat verhaal staat hier.

Film
Emancipation werd gemaakt door Antoine Fuqua (o.a. bekend van Training Day). Het verhaal speelt zich af in 1863, wanneer een voormalige slaaf zich aansluit bij de Union Army. Als onderdeel van dit leger hoopt hij zijn familie weer te vinden. Het verhaal is gebaseerd op een foto van de persoon Peter of "Whipped Peter" uit die tijd. Dit is de rol die Smith speelt.

Mocht je de trailer gemist hebben, Smith postte deze recentelijk nog zelf op zijn Instagram-pagina.



NieuwsFilm

meest populair