Chloë Grace Moretz werd op jonge leeftijd gekleineerd

Chloë Grace Moretz werd op jonge leeftijd gekleineerd

De actrice brak op jonge leeftijd door, maar echt leuk was het niet altijd

Chloë Grace Moretz is pas 25 jaar oud, maar ze brak al op hele jonge leeftijd door in Hollywood, namelijk met de 2005 griezelfilm The Amityville Horror. Toch was het begin van haar carrière lang niet altijd even leuk...

Moretz brak door toen ze net 8 was. Eenmaal 14 jaar oud bemachtigde ze zelfs al de hoofdrol in de Hollywood blockbuster Carrie. De actrice bracht dus een groot deel van haar jeugd door op filmsets, maar de nodige 'oude mannen' maakten haar wel duidelijk dat ze nog maar een kind was.

Interview
Zo zegt Moretz tijdens een recent interview: "Het is raar hoe het eraan toegaat. Toen ik 14 was speelde ik al in 'Carrie'. Daarna ging het rap, maar toch hadden sommige mensen er moeite mee dat er een jonge vrouw op de set rondliep".

Moretz vervolgt: "Zelfs op jonge leeftijd had ik al behoorlijk veel ervaring. Ik kreeg telkens belangrijkere en grotere rollen naarmate ik opgroeide, maar het was best wel interessant om te zien dat genoeg mensen probeerden me 'te kleineren'."

'Oude mannen'
Het gaat hier volgens de actrice, eveneens bekend van de Kick-Ass-films, voornamelijk over 'oude mannen'. Zo gaat ze verder: "Het grootste deel bestond uit oude mannen, die me duidelijk lieten weten dat ik nog maar een klein kind was".

"Als ik met ideeën kwam of iets wilde zeggen werd dit meteen met de grond gelijk gemaakt. Om voor jezelf op te komen tegen deze oudere mannen als je 14, 15, 16 bent, dat is echt heel lastig..." Gelukkig heeft Moretz het wel echt gemaakt. Niet alleen acteert ze behoorlijk veel, ze werkt nu ook vaker als model. Als je kijkt naar de onderstaande kiekjes is ook wel te begrijpen waarom!



NieuwsFilm

meest populair