Tom Hanks is levensmoe in vermakelijke trailer 'A Man Called Otto'

Tom Hanks is levensmoe in vermakelijke trailer 'A Man Called Otto'

In deze komediefilm zit het allemaal niet zo mee met de 'Forrest Gump'-acteur.

In een gloednieuwe trailer is Tom Hanks te zien in de verfilming van bestseller A Man Called Otto. Een norse oude man ziet het leven niet meer zitten en wil er een einde aan maken, maar hij wordt continu gestoord door zijn nieuwe buren tijdens dit laatste klusje. Kijk in de trailer hieronder hoe dit zal aflopen!

A Man Called Otto is een aankomende komediefilm, die is geregisseerd door Marc Foster en geschreven door David Magee. Het is gebaseerd op het Zweedse boek A Man Called Otto, dat ook al eerder is verfilmd.

Deze verfilming uit 2015 was echter in het Zweeds onder dezelfde naam. Scenario en regie lagen toen bij Hannes Holm. Nu neemt Foster het stokje over voor de Engelstalige variant.

Tom Hanks zal hoofdpersoon Otto gaan spelen. Aan zijn zijde zullen ook Mariana Treviño, Rachel Keller,en Manuel Garcia-Rulfo te zien zijn in de film van Sony Pictures.

Waar gaat A Man Called Otto over?
Wanneer Otto's vrouw komt te overlijden en hij gedwongen wordt te stoppen met zijn baan na veertig jaar, vindt de weduwnaar het mooi geweest. De zestigjarige man besluit zelfmoord te plegen, maar zijn pogingen worden voortdurend onderbroken door zijn luidruchtige nieuwe buren. Dit leidt tot een onverwachte, maar warme vriendschap, die de film een stuk minder sip maakt dan men zou verwachten.

Kijk de trailer gauw hieronder. De film zal vanaf 2 februari 2023 draaien in Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair