Deze nieuwe actiefilm op Netflix wordt sterk bekeken

De Italiaanse film direct op #4 in de Top 10.

Bram de Groot 2 december 2022 22:30 in Algemeen
The Noel Diary, The Swimmers en Knives Out zijn de bovenste drie films in de Netflix Top 10 en vlak daarachter staat sinds gisteren de misdaadfilm Il mio nome è Vendetta. Deze wordt dus erg goed bekeken.

Il mio nome è Vendetta a.k.a. My Name Is Vendetta komt van regisseur Cosimo Gomez en de film krijgt van de streamer de keywords "spannend" en "op de vlucht" mee. Je ziet rollen van onder meer Alessandro Gassmann, Ginevra Francesconi, Sinja Dieks en Gabriele Falsetta.

De synopsis: Een voormalige huurmoordenaar voor de maffia vlucht met zijn dochter naar Milaan nadat oude vijanden zijn vrouw en zwager hebben gedood. Daar plannen ze hun wraak.

Nu op Netflix: Il mio nome è Vendetta
"Het sterkste element zijn de acteerprestaties. Alessandro Gassmann is perfect gecast als emotieloze spierbundel, ook al zullen velen hem na het zien van deze actiefilm vooral herinneren als een Javier Bardem-lookalike," concludeert Didier Becu in zijn recensie voor FilmTotaal, met 2,5 ster.

"Maar de echte verrassing is de jonge Ginevra Francesconi als de meedogenloze rebelse tiener die op het einde zelfs de deur op een kier laat staan voor een eventuele sequel," sluit Didier de recensie af.

Je ziet Il mio nome è Vendetta - als je dat wil - nu hier op Netflix.NieuwsFilm