Officiële foto onthult de terugkeer van Paul Atreides in 'Dune: Part 2'

Timothée Chalamet keert in 2023 terug.

Bram de Groot 2 december 2022 15:28 in Algemeen
In 2021 was Dune een wereldwijde hit en was de situatie rond corona gelukkig geen spelbreker wat betreft de toekomstplannen. Warner Bros. was tevreden met de bioscoopopbrengst en deel twee moet in 2023 in de bioscoop verschijnen.

Regisseur Denis Villeneuve startte in juli 2022 de opnames in Boedapest en in november waren er nog opnames in Abu Dhabi. Uiteraard keert een groot gedeelte van de cast terug voor Dune: Part Two, met Timothée Chalamet voorop.

Andere acteurs in de film zijn Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, Charlotte Rampling, Javier Bardem, Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux en Christopher Walken.

Chalamet op setfoto
De talentvolle acteur Chalamet zagen we de afgelopen periode in heel wat opvallende en grote films, zoals Call Me by Your Name, Lady Bird, Little Women, Don't Look Up[//i] en binnenkort in [i]Bones and All. Hij is volgend jaar ook te zien als Willy Wonka in de film Wonka.

Villeneuve's Dune: Part Two staat op dit moment gepland voor 3 november 2023. Hieronder een officiële setfoto van Chalamet, zonder verdere enige duiding.NieuwsFilm