De poster voor 'Transformers: Rise of the Beasts' is minder hectisch dan de trailer

Dit keer niet van Michael Bay.

Patrick 3 december 2022 06:20 in Algemeen
Volgend jaar in de zomer verschijnt er een nieuwe film in de Transformers-franchise, de reeks die werd opgestart door Michael Bay. Dit keer worden er uiteraard weer een hoop nieuwe robots geïntroduceerd en dat zagen we al in de trailer van Transformers: Rise of the Beasts die gisteren verscheen.

Tijdens de Comic Con in São Paulo, Brazilië onthulde Paramount Pictures al de eerste trailer van de nieuwe Transformers-film en introduceerden ze een aantal nieuwe castleden. Nu is ook de eerste poster van Rise of the Beasts op Twitter verschenen.

Op de poster zien we het klassieke Autobot-logo verscheurd door drie klauwsporen. De film zal namelijk de Maximals introduceren in de franchise. Deze nieuwe soort Transformers transformeren niet in machines en voertuigen zoals we gewend zijn van de Autobots. Maar zij kunnen zichzelf omvormen tot allerlei verschillende wilde dieren.


Beast Wars als bron
De film is gebaseerd op de populaire 90s tv-serie Transformers: Beast Wars. In de film zullen de Autobots, waaronder Optimus Prime en Bumblebee, het samen met de Maximals opnemen tegen de Predacons. De bedoeling is dat deze film het eerste deel wordt van een nieuwe trilogie.

Rise of the Beasts zal een vervolg zijn op het in 2018 verschenen Bumblebee. Deze film was de eerste Transformers film die niet geregisseerd is door Michael Bay, die eerder de regie van alle vijf live-action Transformers voor zijn rekening nam. Het was ook de eerste film in de reeks die overwegend positief ontvangen werd door zowel fans als critici.

De nieuwe film wordt geregisseerd door Steven Caple Jr. (Creed 2). Michael Bay en Steven Spielberg nemen de productie voor hun rekening.

Paramount maakte tijdens Comic Con ook bekend dat Peter Dinklage aan de cast is toegevoegd. Verder zijn Anthony Ramos, Pete Davidson, Dominique Fishback, Michelle Yeoh en Peter Cullen (de stem van Optimus Prime) in de film te zien of te horen.

De film draait vanaf 8 juni in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder de onlangs verschenen trailer.



NieuwsFilm