Zendaya's moeder maakt korte metten met 'clickbait'-gerucht

Nee, Tom Holland en haar dochter gaan (nog) niet trouwen.

FilmTotaal 3 december 2022 06:00 in Celebrity
Recentelijk deed een gerucht de ronde dat Tom Holland en Zendaya eraan dachten te gaan trouwen. De moeder van laatstgenoemde laat nu echter weten dat we niet meteen alles moeten geloven.

De moeder van de uiterst populaire actrice, Claire Stoermer, reageert nu ook op het gerucht, dat volgens haar helemaal niet klopt. Zo schreef zij in haar Instagram-story: "Clickbait verwijst meestal naar de titel van een (nieuws)artikel. Clickbait-artikelen hebben vaak overdreven titels zodat je op het artikel klikt, maar belangrijke informatie ontbreekt regelmatig".

Vervelend
Zendaya en Holland leerden elkaar kennen op de set van Spider-Man: Homecoming. Enige tijd later, in juli 2021, kregen de twee sterren een relatie. Nu wordt er dus gezegd dat de 26-jarige Zendaya en de 26-jarige Holland willen trouwen.

Holland liet al eerder weten dat het niet altijd even fijn is altijd in de spotlights te staan, aangezien iedereen altijd alles wil weten: "Een van de nadelen van beroemdheid is dat je nergens echt controle over hebt. Niks is echt privé. Het is zonde, dat menig moment dat je wil doorbrengen onder z'n tweetjes, meteen met de wereld gedeeld wordt. Het voelt soms alsof onze privélevens ons zijn afgepakt"

Gelukkig gaat het verder wel nog allemaal goed tussen het wereldberoemde koppel. Uit onderstaande foto is ook wel duidelijk te merken dat ze het perfect kunnen vinden.NieuwsFilm