Dood gewaande vrouwelijke 'Pirates' spin-off met Margot Robbie is nog springlevend

Aldus Jerry Bruckheimer...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 11:22 in Algemeen
In 2020 verschenen er voor het eerst berichten over Margot Robbie die centraal zou staan in een nieuwe kijk op de Pirates of the Caribbean-franchise.

Het project werd nooit officieel bevestigd en de populariteit van Robbie maakt haar tot een immens gewilde naam. Gezien alle projecten waar ze al aan verbonden is, zaaide ze onlangs twijfel.

Ze meldde dat het project zo goed als een verloren zaak was en ze niet dacht dat er ooit nog iets mee ging gebeuren. Vaste producent Jerry Bruckheimer meldt nu echter het compleet tegenovergestelde.

Blijf hoop houden
Toen hij met Collider sprak, bevestigde hij: "Ik heb er erg veel zin in, het wordt geweldig. We werken nog steeds aan het scenario. Een van de oorspronkelijke schrijvers, Ted Elliot, helpt bij het schrijven. Hij beheerst de personages uitstekend. Kortom, we zijn bezig om alles gemaakt te krijgen".

Een ander lopend project is een zesde deel in de oorspronkelijke reeks waar voorheen Johnny Depp in schitterde als de beroemde Captain Jack Sparrow. Geruchten over zijn terugkeer schommelen momenteel heen en weer.NieuwsFilm