Trailer 'Fijn Weekend': Een nieuwe Nederlandse (hoe origineel) romcom

Dat wordt weer ouderwets lachen geblazen met hier en daar een traantje...

Arjen Rooseboom 3 december 2022 12:57 in Video
Als er iets is waar het gemiddelde Nederlandse publiek warm voor blijft lopen, dan zijn het wel talentenjachten, drama- of politieseries, soaps, oorlogsfilms en...? Romantische comedy's.

Gelukkig blijven de productiebedrijven in ons kikkerlandje deze aan de lopende band uitbrengen. Soms bovengemiddeld, maar over het algemeen redelijk standaard, afgezaagd, cliché en flauw.

En we beginnen het nieuwe jaar straks met wéér een nieuwe toevoeging aan het genre, namelijk het vehikel FIJN WEEKEND van schrijver/regisseur Jon Karthaus.

Volgens distributeur Johnnywood Productions kunnen we rekenen op "een hilarische en ontroerende film over liefde, rouw, vriendschap en bizarre tradities".

Vanaf 18 januari 2023 in de bioscoop
Een hechte groep vrienden komt samen in de Franse Bourgogne om eindelijk hun overleden vriend uit te strooien. Als de weduwe totaal onverwacht haar nieuwe vriend meeneemt, krijgt het weekend een absurde wending en worden alle vriendschappen en relaties compleet op scherp gezet.

De cast bestaat onder andere uit Sarah Chronis, Kay Greidanus, Lisa Zweerman, Carolien Spoor, Steef de Bot, Aus Greidanus en Karthaus zelf.

Bekijk hieronder de trailer via de Instagram-pagina van Spoor:


NieuwsFilm