Eerste poster voor nieuwe DC-film 'Blue Beetle'

De nieuwe superhelden film verschijnt aankomende zomer.

Wouter2 4 december 2022 11:35 in Algemeen
Warner Bros. heeft de eerste officiële poster voor zijn aankomende superheldenfilm Blue Beetle vrijgegeven. De film markeert alweer de veertiende film binnen het nog altijd lopende DC Universum. Hierin zal Xolo Maridueña (Cobra Kai) de rol van Jaime Reyes alias Blue Beetle gaan invullen.

Al in oktober 2021 werd het nieuwe superhelden project tijdens een online panel van DC Fandome geïntroduceerd door regisseur Angel Manuel Soto, scenarioschrijver Gareth Dunnet-Alcocer en hoofdrolspeler Xolo Maridueña. In de film volgen we de Mexicaanse tiener Jaime Reyes (Maridueña) die in aanraking komt met een buitenaardse scarabee die hem voorziet van een superkrachtig exo-skelet.

Flitsende eerste poster
Via eerder gelekte setfoto's kon men al een goede indruk krijgen van het kostuum van de superheld. De nieuwe poster geeft nu een duidelijke eerste blik op de buitenaardse scarabee die de Blue Beetle van zijn krachten voorziet.

Oorspronkelijk zou de film een exclusieve release krijgen op de streamingdienst HBO Max⁣, maar uiteindelijk werd er toch besloten om de film een bioscooprelease te geven. Met de release van de poster zou men zich kunnen afvragen of er binnenkort mogelijk ook al eerste beelden voor de film vrijgegeven zullen worden. De opnames voor de film werden namelijk afgelopen zomer al afgerond.

Blue Beetle zal vanaf 18 augustus ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.NieuwsFilm