De 23-jarige dochter van Reese Witherspoon onherkenbaar door compleet nieuw uiterlijk

De 23-jarige dochter van Reese Witherspoon onherkenbaar door compleet nieuw uiterlijk

En ze lijkt meer op haar hond.

"Het voelt als een renaissance," schrijft de 23-jarige dochter van Reese Witherspoon. Het fotomodel is haast onherkenbaar met haar nieuwe look. Waar Ava Philippe altijd net twee druppels water - even zoet - haar moeder was, kiest zij nu voor een stoer uiterlijk.

De foto hieronder op haar Instagram laat zien dat het blonde haar plaats heeft gemaakt voor rood. Het gezicht is anders geaccentueerd en zij heeft een zelfbewuste blik. Hiermee lijkt zij eerder op een geraffineerde jongedame dan de lieve, blonde look-a-like van haar moeder. Voor het eerst ooit zijn zij geen tweelingzussen meer. Is het voor altijd 'dag twinnie'?



Twee druppels water
Met de humor die zij van haar moeder geërfd heeft, naast haar looks, deelt Ava Philippe een volgende foto. Ze liet haar hond uit, maar besefte dat zij gekleed was in de kleuren van het dier. Zeker met haar nieuwe kapsel, lijkt zij als twee druppels water nou ... op haar hond.

"Ik stond op en eindigde in dezelfde kleuren als mijn hond," schrijft zij. Het regent complimenten op haar nieuw uiterlijk. En iemand zegt treffend: "In de film 101 Dalmatiërs zie je een stukje in het park waar elk hondenbaasje lijkt op de hond. Dit is net zoiets."

Het artikel bij Elite staat hier. Haar Instagram-bericht met foto van haar met haar huisdier staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair