Dit zijn 3 van de meest erotische films ooit gemaakt

Dit zijn 3 van de meest erotische films ooit gemaakt

Films vol spanning en sensatie.

Van strippers tot dodelijke verleiders... FilmTotaal heeft vandaag drie van meest sexy films ooit voor je op een rijtje gezet.

Magic Mike
In Magic Mike (2012) speelt Channing Tatum een sleazy stripper. De film is losjes gebaseerd op het leven van de hoofdrolspeler zelf. Voordat hij in Hollywood doorbrak, werkte hij namelijk als stripper. Magic Mike - van regisseur Steven Soderbergh (Ocean' Eleven) - barst van de afgetrainde mannen die opwindende shows opvoeren.



Body Heat
Zeg je sexy, zeg je Body Heat. In deze broeierige film noir speelt William Hurt een middelmatige advocaat die valt voor de charmes voor de getrouwde femme fatale Kathleen Turner. Zij weet hem te verleiden tot de moord op haar steenrijke man. Zonder twijfel een van de meest intense, doch gruwelijke films uit de jaren tachtig.



365 Dni
De erotische thriller 365 Dni (2020) is het Poolse antwoord op de 50 Shades-reeks. De film gaat over een vrouw die wordt ontvoerd door een dominante maffiahunk. Ze krijgt één jaar om verliefd op hem te worden. Klinkt problematisch? Is hij ook. Toch smullen veel mensen van het stomende avontuur en de expliciete seksscènes.





Lees ook direct:



NieuwsFilm

meest populair