Dit zijn de 5 beste kerstfilms die gewoon op Netflix staan

Dit zijn de 5 beste kerstfilms die gewoon op Netflix staan

Ken jij ze allemaal?

Netflix heeft een gigantisch aanbod aan films en series. Het is dus soms best wel lastig om een film uit te kiezen, maar het is wel de tijd van het jaar om weer kerstmisfilms op te zetten. Daarom zetten wij hieronder de top 5 op een rijtje. Heb jij ze allemaal gezien?

De streaminggigant brengt inmiddels jaarlijks diverse nieuwe kerstkrakers, gecombineerd met echte klassiekers. Dat is dan ook een mooie aanleiding om de leukste kerstfilms op Netflix eens op een rij te zetten. Zie hieronder de beste vijf!

De gouden plak
Alle 5 de films van dit lijstje scoren bijzonder goed op IMDb, namelijk een 7 of hoger. Een film steekt er echter met kop en schouders bovenuit. Het gaat hier om de animatiefilm Klaus. Deze scoort op IMDb namelijk een erg mooie 8,2 en staat dus op de eerste plek. Bekijk hieronder de trailer van de geliefde familiefilm.



De andere films mogen er echter ook zeker wezen. Voorheen stond de klassieker Love Actually op positie nummer 2 maar deze film, met o.a Colin Firth, Liam Neeson en Keira Knightley, is sinds kort van de streaminggigant afgehaald. Deze staat wel op Pathé Thuis en is hier verkrijgbaar.

Nummer 2 t/m 5
Robin de Roodborst (in het Engels het nog wat 'lekkerder bekkende' Robin Robin) is daarom opgeschoven naar plek twee en The Christmas Chronicles staat ook nog net op het podium op een mooie, derde plek. Elf en Angela's Christmas ronden de top 5 af.

NieuwsFilm

meest populair