Anya Taylor-Joy is door 'Super Mario Bros. Movie' veranderd in een ware game-nerd

Anya Taylor-Joy is door 'Super Mario Bros. Movie' veranderd in een ware game-nerd

Van non-gamer naar gamer.

Kortgeleden mocht het wereldwijde publiek genieten van kleurrijke beelden in een splinternieuwe trailer voor de aankomende Super Mario Bros. Movie van Illumination Entertainment. De trailer gaf een onthullende eerste blik op enkele bekende personages uit de gelijknamige videogame van Nintendo, waaronder Luigi, Donkey Kong en Princess Peach.

Niemand minder dan actrice Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) heeft de stem voor Princess Peach mogen inspreken en laat merken zich zorgvuldig te hebben voorbereid om het iconische personage respectvol te kunnen vertolken.

In een recent interview met Modern Luxury San Diego vertelt de actrice namelijk dat de voorbereiding op haar rol in de film haar in een ware gamer heeft veranderd.

"Ik ben nu dus een gamer, en het is ontzettend leuk," vertelt de actrice. "Het liefst speel ik graag in speelhallen, aangezien, nogmaals, het net is als de bioscoop; Ik hou van het ceremoniële. Ik ga dan met een hele groep vrienden en we brengen dan gewoon uren door in de speelhal."

Sterrencast
Naast Taylor-Joy leent een hele sterrencast hun stemmen uit voor de film. De cast bestaat onder anderen uit Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) en Seth Rogen (Donkey Kong).


The Super Mario Bros. Movie draait vanaf 4 april 2023 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair