Tom Cruise en Britney Spears bijna in een van de emotioneelste films ooit 'The Notebook'

Tom Cruise en Britney Spears bijna in een van de emotioneelste films ooit 'The Notebook'

Dat zou een aparte castingkeuze geweest zijn.

Als je aan emotionele films moet denken kom je al snel bij The Notebook uit. De hoofdrollen in deze film werden vertolkt door Ryan Gosling en Rachel McAdams. Dit was echter bijna niet het geval.

Deze romantische drama bracht meer dan 100 miljoen dollar in het laatje. Het budget voor het werk beschikbaar werd gemaakt was relatief klein en daarom kon er gesproken worden van een groot financieel succes.

Casting
Het valt daarom niet voor te stellen dat Gosling en McAdams misschien bijna wel niet in de film te zien zouden zijn. Voor beide hoofdrollen waren namelijk ook andere grote namen benaderd.

Uit een artikel van E! Online komen veel interessante zaken naar buiten omtrent het castingproces. Voor de rol die Gosling speelde zou ook Tom Cruise benaderd zijn. Daar houdt het niet bij op want voor McAdams' personage stond ook popster Britney Spears op een shortlist.

Chemie
Wie weet hoe emotioneel het hele verhaal dan was. Het is moeilijk om te zeggen hoe de chemie tussen de ster van Top Gun en de Toxic-zangeres eruit had kunnen zien, maar het had in ieder geval een beduidend andere film opgeleverd.



NieuwsFilm

meest populair