Gal Gadot viert 9 jaar 'Wonder Woman' met prachtige foto van zichzelf

Gal Gadot viert 9 jaar 'Wonder Woman' met prachtige foto van zichzelf

En een kleine 'teaser' voor deel 3!

Precies 9 jaar geleden kreeg Gal Gadot te horen dat zij de rol van Wonder Woman had weten te bemachtigen. De actrice dook voor de eerste keer op in de 2016 blockbuster Batman V Superman: Dawn of Justice. Een jaar later kreeg ze haar eigen eerste solo-film, genaamd Wonder Woman. Dit moet nu gevierd worden.

Gadot is nu al jarenlang een groot gezicht in het DCEU. De laatste keer dat we haar zagen was echter alweer 2 jaar terug, namelijk in Wonder Woman 1984. Nu, om haar 'verjaardag' te vieren, deelt de geliefde actrice weer eens een kiekje en wat informatie over het volgende project.

Deel 3
Het is namelijk al een tijdje bekend dat regisseuse Patty Jenkins en hoofdrolspeelster Gadot beiden zullen terugkeren voor een derde deel. Ondanks het feit dat we weten dat de sequel (normaalgesproken) in 2024 te zien zal zijn, is het nu al eventjes stil rondom de blockbuster. Gelukkig laat Gadot nu weer eens van zich horen.

Zo schrijft de actrice: "Enkele jaren geleden kreeg ik te horen dat ik de rol van Wonder Woman voor mijn rekening mocht nemen. Ik ben zo dankbaar dat ik de kans heb gekregen zo'n onwijs gaaf en iconisch personage te mogen spelen, maar meer dan alles, ben ik dankbaar voor jullie: de fans. Ik kan niet wachten om het nieuwe hoofdstuk met jullie te delen!" Bekijk het kiekje van de prachtige superheldin hieronder.



NieuwsFilm

meest populair