Jason Momoa waarschijnlijk exit als Aquaman, maar verder als ander DC-personage

Jason Momoa waarschijnlijk exit als Aquaman, maar verder als ander DC-personage

Hij mag blijven in de nieuwe plannen...

Binnenkort maken James Gunn en Peter Safran, de verse creatieve leiders van het nieuw opgerichte DC Studios, hun tienjarenplan officieel bekend. Toch lekken er nu al enige details naar buiten.

'The Hollywood Reporter' weet te melden dat de dagen van Jason Momoa als onderwaterheld Aquaman waarschijnlijk voorbij zijn na de release van Aquaman and the Lost Kingdom in december volgend jaar.

Echter (in tegenstelling tot collega-acteurs wiens toekomst sinds de berichtgeving ineens zeer onzeker is) zou Momoa daarna een ander belangrijk personage uit de stal van DC Comics kunnen vertolken.

Lobo
We hebben er al eerder over geschreven, het gaat hier om Lobo, een vuilgebekte sigaarkauwende intergalactische premiejager. En of dit waar is of niet, dit kan de richting zijn waar het team Gunn/Safrin zich op richt.

Eerder zeiden ze nog: "We kijken ernaar uit om samen te werken met de meest getalenteerde schrijvers, regisseurs en acteurs ter wereld om een geïntegreerd universum met meerdere lagen te creëren dat nog steeds de individuele expressie van de betrokken artiesten mogelijk maakt. We zijn verheugd om die bioscoopervaring over de gehele wereld nieuw leven in te blazen terwijl we de grootste en mooiste verhalen ooit gaan vertellen".



NieuwsFilm

meest populair