Charlize Theron wist op voorhand al dat deze film zou floppen

Charlize Theron wist op voorhand al dat deze film zou floppen

En dat had zij zeker ook goed gezien.

Je zult acteurs wellicht niet snel kritisch over hun eigen films zien praten. Charlize Theron is echter niet zo'n persoon. Zij geeft van haar film Aeon Flux aan dat ze al wist dat dit geen succes zou worden.

In deze film uit 2005 speelde zij het hoofdpersonage dus kon zij het hele proces van begin tot eind volgen. De Zuid-Afrikaanse actrice is van mening dat de verschillende problemen van dit project al bij de start duidelijk waren.

Tom Cruise ervaring
In een interview met The Hollywood Reporter geeft ze aan:"Ik weet niet of ik de antwoorden had hoe ik het moest oplossen, maar ik wist zeker dat we in de problemen zaten. Ik had niet echt de ervaring om zoals vermoedelijk Tom Cruise de afgelopen 20 jaar te zeggen van: 'Stop hiermee, zorg dat er nog vier schrijvers bij komen en laten we dit uitzoeken.'"

Het is moeilijk te zeggen of een schop onder de kont van de Top Gun-ster de film de juiste richting in had kunnen sturen, maar veel slechter had het in ieder geval niet kunnen worden.

Trailer
Voor degenen die Aeon Flux al lang vergeten waren is de trailer ervan hieronder te bekijken. Het is echter ook zeker te begrijpen als je dit even overslaat.



NieuwsFilm

meest populair