Veelbelovende update voor 'Shrek': na ruim 10 jaar een vervolg?

Veelbelovende update voor 'Shrek': na ruim 10 jaar een vervolg?

Keert de geliefde ogre dan toch terug?

Shrek is zonder meer een van de meest geliefde animatie personages allertijden. Er werden meerdere films gemaakt over de wereldberoemde Ogre. Nu laat niemand minder dan Antonio Banderas weten dat er misschien nog wel meer in zit.

Banderas speelt sinds Shrek 2 de gelaarsde kat en groeide snel uit tot een 'fan favorite'. Niet zo heel gek dus, dat hij zijn eigen film kreeg. Later deze maand komt alweer een nieuwe spin-off van hem aan, genaamd Puss in Boots: The Last Wish. Bekijk de prachtige trailer hieronder.



Hoop
Banderas is nu druk bezig met het project te promoten en liet zich tijdens een recent gesprek uit over een mogelijke Shrek 5. Toen hem werd gevraagd hoe lang hij Puss in Boots nog zal spelen zei de acteur het volgende.

"Ik speel deze kat nu al bijna 20 jaar. De eerste keer dat ik in de huid kroop van 'Puss in Boots', werkte ik nog op Broadway, dus ik nam het toen hier op. We zijn nu alweer 5 films verder". Volgens Banderas zit er nog meer in. Zo gaat het verder: "Ik denk dat Puss nog wel een film zal krijgen en ik denk ook dat Shrek terugkeert!"

Wel of niet
De laatste keer dat we Shrek zagen was in 2010. Shrek Forever After rondde mooi zijn verhaal af en er werd gedacht dat dit het einde was. Enkele jaren geleden liet Eddie Murphy, die de stem van Donkey inspreekt, weten dat er echter een script bestond voor een vijfde film.

Fans van het groene vriendelijke monster waren meteen door het dolle heen. Ondanks het feit dat er nog geen officiële bevestiging is, hopen miljoenen filmfanaten dat het er wel nog van komt. De nieuwe Puss in Boots-film blijkt ook een succes te zijn, dus de kans dat het zal komen van een Shrek 5-film wat alsmaar groter! Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair