Toekomstige 'Avatar'-films brengen de blauwe Na'vi naar Aarde

Toekomstige 'Avatar'-films brengen de blauwe Na'vi naar Aarde

"Het Na'vi volk weet nog niet genoeg over de mensen"

In Avatar staat uiteraard de planeet Pandora centraal en hoe mensen de planeet onderzoeken. Toch zal het in het vijfde deel andersom zijn, want als we producent Jon Landau mogen geloven zal Neytiri in Avatar 5 naar de aarde reizen.

In een interview met io9 vertelt Landau hier meer over: "Ik wilde er eigenlijk niet over praten maar de regisseur heeft er al wat over vertelt. In het vijfde deel zal er een stukje zijn wat op aarde zal afspelen. Dit doen we om de ogen van mensen op te krijgen, en die van Neytiri."

"De Na'vi hebben niet veel kennis over mensen. Zij denken dat iedereen slecht is, op Jake na. Dat willen we ze laten zien, dat er ook goede mensen zijn. Net zoals dat bij hun eigen volk is."

Toekomstplannen Avatar
Hoewel het al dertien jaar geleden is sinds dat Avatar uitkwam, de makers hebben zeker niet stil gezeten. Inmiddels zijn ze namelijk al klaar met het filmen van Avatar 3 en zijn ze bezig met Avatar 4.

Toch zullen ze wel genoeg moeten opleveren als de fans alle films willen zien. Mocht dit hoogstwaarschijnlijk het geval zijn zal Avatar 5 in 2028 uitkomen. Landau geeft ook aan dat iedere film ook apart gekeken kan worden.

"We willen ervoor zorgen dat de komende films exact hetzelfde doen als de eerste. We willen dat fans telkens denken,'meer kan er toch niet komen?', en dan laten we ze toch weer iets heel nieuws zien. We willen ze de zalen uit laten lopen met het gevoel dat ze graag meer zien van Pandora."

Avatar: The Way of Water komt steeds dichterbij. Vanaf 16 december zal de film te zien zijn in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair