Britney Spears begint zich nog vreemder te gedragen op Instagram

Britney Spears begint zich nog vreemder te gedragen op Instagram

Haar man zegt dat hij er 'niks mee te maken heeft'...

Jarenlang maakten fans zich zorgen om Britney Spears. De wereldberoemde zangeres werd als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Hij beschikte volledig over haar curatorschap, waardoor zij zelfs niks mocht en kon doen. Gaat het eigenlijk nu wel beter met haar?

In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap. Toch denken de nodigen dat Sam Asghari, haar man, de rol van Britney's vader heeft overgenomen en nu haar leven dicteert. De berichten op sociale media van de zangeres zijn namelijk behoorlijk vreemd. Soms komen naaktfoto's voorbij en dan weer cryptische teksten. Nu was het weer raak.



Verdwenen
Afgelopen vrijdag verscheen nog een filmpje van de 'Gimme More'-zangeres op Instagram, waarin ze danst voor een kerstboom terwijl ze haar gezicht in een taart duwt. Ook drinkt ze een glas champagne en lijkt ze gewoon lol te trappen. Kortom, als je dit filmpje ziet lijkt het allemaal prima te gaan, maar misschien is er toch meer aan de hand...

De laatste paar keer is haar Instagram vaker 'verdwenen'. Spears schrijft hoe dit komt: "Ik weet dat mijn Instagram een paar keer is uitgevallen, maar dat heb ik de laatste twee keer zelf gedaan! Oeps! Ik drukte per ongeluk op de verkeerde knop... Die stomme knop!" Dit bericht is nu echter niet meer te vinden...

Vreemd
Vanwege al deze vreemde berichten, filmpjes en foto's en het feit dat Spears nooit meer buiten gespot wordt, vragen de nodige mensen zich af of Asghari nu niet de 'controle' heeft. Hij ontkent dit: "Ik zou nooit de controle nemen over iemand die ruim 13 jaar onder curatele heeft gestaan. Ze heeft een eigen wil en is een vrije vrouw. Ik heb respect voor haar privacy en ik bescherm die wanneer ik kan".

Recentelijk verscheen er nog een ander bericht van het popicoon dat voor de nodige gefronste wenkbrauwen zorgde. Zo deelde Spears een leuk en positief bericht over haar zus, Jamie Lynn Spears, dat terwijl de twee zussen al maandenlang een fikse ruzie hebben. Britney heeft altijd gezegd dat Jamie haar in al die jaren nooit heeft gesteund, dus het is dan ook een raar bericht. Bekijk de foto waar veel verbaasde reacties bijstaan hieronder.



NieuwsFilm

meest populair