Netflix verwijderalarm: kijk deze 4 blockbusters voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze 4 blockbusters voordat ze verdwijnen

Je hebt nog enkele dagen de tijd!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we deze nog even op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Gelukkig valt het nu mee met de films, maar heel erg vreemd is dit niet. Recentelijk verdween een hele waslijst aan films, dus Netflix is nu iets milder. Helaas zullen toch afscheid moeten nemen van enkele blockbusters. Deze zetten we hieronder nog even op een rijtje.

Superhelendfilms
De nodige superheldenfilms zullen over enkele dagen niet meer te zien zijn op de streamingdienst. Zo zal Spider-Man 2 verdwijnen, maar ook zijn grote vijand Venom moet plaats maken.



Daar blijft het niet bij. Ook Terminator: Salvation en The Angry Birds Movie 2 horen bij de grote schoonmaak. De kans is best groot dat andere projecten nog zullen volgen.



Mocht je een van de bovenstaande blockbusters nog willen zien, doe dat dan snel ! Alle vier de films zijn namelijk nog maar tot 14 december op Netflix te zien!

NieuwsFilm

meest populair