Deze schurk uit 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is bekend: The Spot

Deze schurk uit 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' is bekend: The Spot

Miles en The Spot zijn op een verassende manier met elkaar verbonden.

Regisseur Kemp Powers bevestigde dat de slechterik voor Spider-Man: Across the Spider-Verse niemand anders is dan The Spot.

Across the Spider-Verse is het vervolg van de succesvolle Into the Spider-Verse uit 2018 en zal de reis van Miles Morales als Spider-Man blijven volgen, terwijl hij opnieuw samenwerkt met Gwen Stacy en andere versies van Spider-Man uit het multiversum om een schurk te verslaan.



Waarom The Spot?
In een nieuw interview met Total Film Magazine sprak Powers over de nieuwe schurk.

"The Spot is een interessante slechterik omdat hij een grap lijkt, maar als je echt naar zijn krachten kijkt, is er een ongelooflijk potentieel", legt Powers uit. "Zijn vermogen om portalen in verschillende dimensies te openen, maakt hem perfect voor de Spider-Verse . Hij is de slechterik van de volgende twee films... en laten we zeggen dat de Spot en Miles op verrassende manieren met elkaar verbonden zijn."

Wie is The Spot?
In de comics is The Spot een wetenschapper die per ongeluk een deur naar een andere dimensie opende. Toen hij eindelijk zijn weg terug vond, was zijn lichaam bedekt met dimensionale portalen, die hij kan gebruiken op portalen te openen en te reizen.

Of deze 'origin story' hetzelfde zal zijn in de film is nog maar even afwachten. Spider-Man: Across the Spider-Verse zal 2 juni 2023 in de bioscoop verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair