Regisseur onthult vervolg 'City of God' op HBO Max

Regisseur onthult vervolg 'City of God' op HBO Max

De veelgeprezen film uit 2002 krijgt een vervolgserie.

De veelgeprezen film City of God uit 2002 krijgt een vervolgserie op HBO Max. Dat bevestigt de regisseur van de film tijdens CCXP.

Regisseur Fernando Meirelles (ook bekend van The Two Popes) onthult nieuwe plannen voor City of God. Na ruim twintig jaar zal er een vervolg komen op de bioscoopfilm in de vorm van een serie op de streamingdienst.

In ontwikkeling
Tijdens Comic Con Experience werd Meirelles geëerd voor zijn bijdrage aan de geprezen Braziliaanse film. Daarnaast bevestigt Collider dat de nieuwe serie al in ontwikkeling is bij HBO Max. Dat betekent dat de scripts zelfs al bijna klaarliggen en de opnames waarschijnlijk volgend jaar zullen starten.

Verhaal
City of God gaat over een gevaarlijke sloppenwijk in Rio de Janeiro. De film volgt Buscapé; een jongen die leeft in grote armoede en later ontdekt dat hij een hele speciale gave heeft.

Waar de vervolgreeks over gaat is vooralsnog onbekend. Wél zou het volgens Meirelles gaan over de kracht van de zogenoemde 'comunidades', waardoor de serie zich focust op een ander thema.



NieuwsFilm

meest populair