Deze scène in 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' is helemaal gemaakt met VFX

Deze scène in 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' is helemaal gemaakt met VFX

Regisseur James Gunn van 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' onthult welke scène verrassend genoeg volledig met CGI gemaakt is

Fans van het Marvel Cinematic Universe kunnen tijdens de feestdagen genieten van The Guardians of the Galaxy Holiday Special, die op Disney+ staat. Regisseur James Gunn onthult dat een bepaalde scène in de kerstspecial verrassend genoeg volledig met computeranimaties is gemaakt.

De film bevat een scala aan verrassende scènes, waaronder een cameo van acteur Kevin Bacon en ontwikkelingen omtrent de Guardians. Regisseur Gunn onthult op Twitter dat een van de meest ontroerende scènes in de special met CGI is gemaakt.

Houten sculpturen
Het betreft de houten sculpturen die Groot, gespeeld door Vin Diesel, aan de Guardians geeft in het laatste deel van de film. De sculpturen zijn met CGI gemaakt om de continuïteit van de scènes waar ze naar verwijzen te waarborgen.

Volgens Gunn was het niet gemakkelijk om de scène met praktische effecten te maken en werd daarom gekozen voor CGI. "We hadden nog niet alle scènes opgenomen die we nadeden en moesten zorgen dat ze toch goed matchten. We doen niet zomaar wat", zegt hij in de tweet.



In The Guardians of the Galaxy Holiday Special vieren de Guardians kerst en gaan ze naar de aarde om Peter Quill, oftewel Star-Lord, een zo mooi mogelijk cadeau te geven.



The Guardians of the Galaxy Holiday Special is te streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair