'High School Musical'-schoonheid Vanessa Hudgens ziet er nu héél anders uit

'High School Musical'-schoonheid Vanessa Hudgens ziet er nu héél anders uit

Wie is dit?

Menig beroemdheid post maar wat graag kiekjes op sociale media. Of het nu gaat om bijzondere foto's van BN'er Sylvie Meis of een prachtig plaatje van Salma Hayek, het internet staat er vol mee. Nu deelt Vanessa Hudgens weer eens een opvallend kiekje.

Hudgens deelt wel vaker foto's op haar Instagram-pagina. Heel erg gek is dit niet. De actrice werd wereldberoemd dankzij haar rol in de succesvolle High School Musical. Sindsdien was ze te zien in de nodige andere films, maar ook als model heeft ze het ver weten te schoppen.

Opvallend kapsel
Op Instagram, waar ze bijna 50 miljoen volgers heeft, duiken ook wel vaker kiekjes op van de 34-jarige schoonheid. Nu was het weer raak. Toch lijkt ze op de onderstaande foto helemaal niet op zichzelf, maar eerder een andere bekende actrice (en zangeres). Kan jij raden wie?



Hudgens zit zeker niet stil. Dit jaar was de actrice te zien in twee films, maar ze heeft ook alweer de nodige projecten op haar agenda staan, waaronder French Girl en Big Rig. Voor die tijd zullen er nog wel de nodige kiekjes van Hudgens op sociale media verschijnen.

Bekijk de afbeeldingDoorschijnende jurk van Kim Feenstra
Kim Feenstra in geheel doorschijnende jurk op Insta-foto

Bekijk de afbeeldingSchaamhaar Megan Fox?
Megan Fox verklaart 'zichtbaar schaamhaar' op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair