Een van de 'Eternals'-acteurs verdedigt de gekraakte Marvel-film

Een van de 'Eternals'-acteurs verdedigt de gekraakte Marvel-film

Kumail Nanjiani blikt terug op 'Eternals'

Kumail Nanjiani maakte dit jaar zijn MCU-debuut als Kingo in Eternals. Ondanks de veelbelovende cast en oscar-winnaar Chloé Zhao achter de camera, waren de recensies voor de ambitieuze Marvel-film toch zeer verdeeld. Ook op financieel gebied was de film nou niet bepaald een hoogstandje. Nanjiani blikt nu terug op de film

Tijdens een gesprek met Josh Horowitz op de Happy Sad Confused podcast, kwam Eternals aan bod. Nanjiani gaf zijn eerlijke mening over de film: "Ik hou van Eternals. Ik vind het fantastisch. Het heeft me wel verbijsterd dat het een soort van verdeeldheid zaaide.

"Chloe [Zhao] maakte een zeer, zeer ambitieuze grote film die heel anders is dan de meeste stripboekfilms, weet je, ze ging voor een heel erg hoge lat."

Toekomst
Producent Nate Moore zei recent nog dat we niet het laatste hebben gezien van de Eternals. Of dit nu een vervolg betekent of dat we de personages alleen in andere Marvel-film tegen zullen komen, is nog maar de vraag.

Ook is er een grote kans dat we Kit Harrington terug zullen zien als Dane Whitman in Blade. Blade maakte zijn vocale MCU-debuut in de post-credits scene van Eternals waarin Dane zijn ebony blade besloot op te pakken.

Hieronder kun je het fragment bekijken waarin Nanjiani terugblikt op Eternals



NieuwsFilm

meest populair