Geen Superman meer voor Henry Cavill; dan maar naar Marvel?

Geen Superman meer voor Henry Cavill; dan maar naar Marvel?

Fans zien het zeker zitten.

DC-fans gaan door een lastige periode. Sinds James Gunn werd aangesteld als een van de grote nieuwe bazen bij de superheldenstudio, lijkt geen enkel project meer veilig. Zelfs Henry Cavill hoeft niet meer terug te keren als Superman, maar het zou goed kunnen dat Marvel hier nu van gaat profiteren.

Jarenlang was het onduidelijk of de geliefde acteur terug mocht keren als Superman. Hij was voor de eerste keer te zien in Man of Steel, nam het vervolgens op tegen Batman en maakte een deel uit van de Justice League. Toen werd het stil, tot Black Adam.

Van korte duur
Superman heeft namelijk een bijzonder korte cameo in Black Adam, maar Cavill liet weten dat hij weer meer te doen zou krijgen en terug zou keren voor meerdere projecten. De acteur deelde zelf toen nog het onderstaande bericht.



Fans van de spierbundel waren door het dolle heen, maar lang hebben zij niet kunnen genieten. Cavill kwam gisteren met een heel ander bericht. Zijn avontuur zit er helaas toch op. Het is duidelijk te merken dat de acteur er zelf ook van baalt, maar hij legt zich er wel bij neer.



Marvel
Ondanks het feit dat DC 'de vijand' is, willen Marvel-fans Cavill nu in het MCU zien. Ook hebben ze al de perfecte rol voor de acteur voor ogen: Reed Richards. Lange tijd werd John Krasinski genoemd, maar superheldenfanaten denken dat Cavill ook zeer geschikt is voor de rol.

Zo zegt een iemand: "Henry Cavill heeft het allemaal. Hij is dé perfecte combinatie. Hij is charmant, maar beschikt ook over de brute kracht die je nodig hebt om Mr. Fantastic te spelen. Ik zie het al helemaal voor me!". Anderen denken juist dat hij weer perfect zou kunnen zijn als Captain Britain of Sentry. Wie weet maakt Marvel er wel werk van en zien we de populaire acteur straks alweer als een andere superheld.

NieuwsFilm

meest populair