Britney Spears deelt stomende beelden uit badkamer en maakt geen vrienden bij Instagram

Iets met vrijheid.

Britney Spears heeft op Instagram weer een opvallende video gepost vanuit haar badkamer. De zangeres laat weten met het expliciete beeldmateriaal haar vrijheid te willen vieren.

Spears heeft de video opgenomen onder de douche. De zangeres bedekt haar borsten met haar handen. Ook draagt ze een rood bikinibroekje.

"Het uitdrukken van mijn vrijheid voelt beter dan ooit", schrijft ze bij haar filmpje. "Het leren om van mijzelf te houden is mijn passie geworden het afgelopen jaar".

Inmiddels verwijderd
Het duurde niet lang voordat het bericht werd verwijderd. Of Spears dat zelf heeft gedaan, of Instagram vanwege de expliciete inhoud, valt niet te zeggen.

De Toxic-zangeres is niet onbekend met het posten van dit soort content. Regelmatig trekt ze al haar kleren uit om... ja, waarom eigenlijk?

Zorgen
Hoewel fans Spears volop steunen nadat ze vorig jaar werd bevrijd van haar ondertoezichtstelling, maken zij zich wel zorgen om haar geestelijke gezondheid.

Zo vinden de meeste fans het gedrag van Spears op Instagram zorgwekkend. Eerder liet ook haar man - de hunk Sam Asghari - weten die expliciete filmpjes helemaal niets te vinden.



NieuwsFilm

meest populair