Netflix pakt binnenkort uit met deze intense boksfilm

Netflix pakt binnenkort uit met deze intense boksfilm

Een goede dramafilm met Charlie Hunnam en Jack O'Connell in de hoofdrol om niet te missen.

Netflix pakt binnenkort uit met een intense dramafilm: Jungleland. In deze prent proberen een bokser en zijn broer hun schulden bij een crimineel af te lossen door deel te nemen aan een risicovol bokstoernooi.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, scoort Jungleland - met Charlie Hunnam (The Gentlemen) en Jack O'Connell (Lady Chatterley's Lover in de hoofdrol - een nette score van 74 procent met een gemiddelde beoordeling van een 6.4.

Onderscheidend
Regisseur Max Winkler (Flower) heeft een onderscheidende film neer weten te zetten. "Dankzij het gespierde werk van de regisseur en zijn sterren weet deze film zich naar een hogere klasse te slaan in een overvol genre", luidt de consensus van de recensenten.

Kortom: een aanrader!

Jungleland (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Max Winkler | Cast: Charlie Hunnam, Jack O'Connell, Jonathan Majors, e.a. | [b]Stuur melding
Stanley is de broer en manager van bokser Lion. Na een zwaar verlies in de boksring zitten beide heren in grote schulden. Wanneer zich een kans voordoet om de grote som geld terug te verdienen, aarzelen Stanley en Lion dan ook niet. Ze weten echter niet dat deze gelegenheid hun onderlinge band op de proef zal stellen.



Jungleland is vanaf 6 januari op Netflix te zien.



Bekijk de afbeeldingJOUW VASTE WEEKOVERZICHT
De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Bekijk de afbeeldingKIJKTIPS NODIG VOOR VANAVOND?
3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt


NieuwsFilm

meest populair