De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Passengers (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Morten Tyldum | Cast: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, e.a. | Kijk direct
Aan boord van een ruimteschip dat mensen naar een nieuw leven op een andere planeet brengt, ontwaakt Jim decennia eerder dan gepland uit zijn kunstmatige hyperslaap. Al snel voelt hij zich ontzettend eenzaam in het verder lege schip. Jim komt voor een lastig ethisch dilemma te staan over het lot van een andere passagier.



I Believe in Santa (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Ranarivelo | Cast: Christina Moore, John Ducey, Violet McGraw, e.a. | Kijk direct
Journalist Lisa valt voor de charmes van advocaat Tom. Na vijf gelukkige maanden, waarbij de twee de ene na de andere feestdag vieren, merkt Lisa tot haar schrik dat Tom geobsedeerd is door haar minst favoriete feestdag: Kerstmis. Tom blijkt zelfs nog serieus te geloven in het bestaan van de Kerstman. Hierdoor ontstaan de nodige spanningen tussen de tortelduifjes.



BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro G. Iñárritu | Cast: Daniel Giménez Cacho, Griselda Siciliani, Ximena Lamadrid, e.a. | Kijk direct
De gevierde journalist Silverio Gama mag in Amerika een belangrijke prijs voor zijn werk in ontvangst nemen. Eerst keert hij echter terug naar zijn geboorteland Mexico, waar hij wordt geconfronteerd met allerlei herinneringen, angsten en gebeurtenissen. Aan Gama om zich te verzoenen met het verleden, het heden en zijn identiteit.




Bekijk de afbeelding
MEER STREAMING
3 films op Prime Video die je absoluut niet mag missen


NieuwsFilm

meest populair